ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Dimecres, 4 de juny de 2014

S’obre el període d’inscripcions i de reserva d’estands per a professionals a la 26a fira del MMVV

La 26a edició del Mercat de Música Viva de Vic, que tindrà lloc del 18 al 21 de setembre de 2014, ja està en marxa. Els professionals de la indústria musical podran inscriure’s i reservar el seu espai al MVLab, l’àrea professional del Mercat, a partir d’avui mateix. 

 
L’MVLab engloba totes les activitats i les actuacions musicals adreçades especialment al públic professional. Així, l’acreditació dóna accés gratuït a les jornades professionals organitzades (conferències i taules rodones), a les sessions d'speed meetings, als concerts de pagament i a d’altes espais del recinte comercial, com la zona d’exposició. 
 
Un estudi realitzat per la UOC sobre la incidència econòmica del MMVV-MVLab en la industria musical catalana confirma el MMVV-MVLab com a punt de trobada obligat del sector i com a espai de manteniment de xarxes i relacions professionals importantíssim. 
 
Segons aquest estudi, el Mercat ha generat en edicions passades fins a 2.600.000 d’euros (2012), que corresponen a la signatura de 565 contractes. 

Inscripcions
 
La inscripció s’ha de fer a través de la pàgina web del MMVV (acreditacions / reserva d'espais). Com cada any, els professionals podran triar diferents possibilitats de presència i visibilitat en el MVLab, ja sigui un estand, un taula o una acreditació individual. 
 
 

 

Comparteix aquesta pàgina...

 

ESTUDI D’IMPACTE ECONÒMIC DEL MMVV

Descarrega l’informe en format pdf: 2012 / 2013 / 2014 / 2015