32è Mercat de Música Viva de Vic

ÀREA PROFESSIONAL DEL MMVV A L'ATLÀNTIDA

La part professional del MMVV 2020 serà digital, tant pel que fa a la trobada professional com a la programació artística. Les dates d’aquesta nova edició s’amplien i seran del 14 al 19 de setembre.

Pel que fa a la trobada professional, estem treballant en totes les possibilitats que ens ofereixen tant els webs, com les aplicacions i les XXSS per organitzar trobades, presentacions i ponències que contribueixin a promoure la contractació, oferir nous models de negoci i mostrar noves eines de promoció. El nostre objectiu és oferir-vos un Mercat que us sigui útil, eficaç i inspirador.

En relació al programa artístic, aquest any es reduirà a una quarantena de propostes i totes elles seran estrenes. Els concerts programats s’enregistraran durant l’estiu, al teatre i l’auditori de l’Atlàntida, i s’estrenaran al web del MMVV. Aquests concerts gaudiran de les condicions tècniques òptimes per produir una peça audiovisual ben realitzada, ben il·luminada i ben mesclada.
Donarem a conèixer la selecció artística i la resta de continguts a principis de juny.
 

L’activitat professional comença dimecres al matí i acaba dissabte a la tarda.

 • Àrea Institucional: Al vestíbul principal de l’entrada de L’Atlàntida s’hi ubiquen estands de petit format d’institucions, associacions i organismes del sector.
   
 • Àrea de Networking: Els professionals acreditats poden utilitzar lliurement les taules situades als vestíbuls del Teatre Ramon Montanyà i de l’Auditori Joaquim Maideu.

  En aquest mateix espai s’hi programen 4 sessions d’Speed Meetings durant les tardes del dijous i divendres. Més endavant podreu consultar la llista de professionals que participaran en cada una d’aquestes sessions i fer la vostra petició de reunió.

  Més informació
  .
   
 • Aula MV: En aquest espai, es fan els pitchings o presentacions ràpides del catàleg de les empreses, presentacions d’entitats musicals.
   
 • Pati interior: Espai polivalent on es fan presentacions d’empreses i/o institucions amb alguna actuació musical en acústic. També és un bon lloc per treballar o descansar.

 

Cada acreditació és unipersonal.

La acreditación incluye:

 • Inclusió en el catàleg de la fira
 • Accés a la llista d’inscrits del web del MV
 • Inscripció als speed meetings
 • Inscripció a les jornades del dimecres i accés a les dels altres dies
 • Lliure accés a les presentacions
 • Accés a tots els espectacles de pagament
 • Lliure accés al Club MV nit

Preu: Primera acreditació: 80€ (IVA inclòs)
Següents acreditacions de la mateixa empresa: 40€ (IVA inclòs)

*Els socis d’ARC, APECAT, PAF, APGCC, APM, UFI i ARTE tenen un 50% de rebaixa en la primera acreditació. Per obtenir el codi de descompte cal posar-se en contacte amb la secretaria de cada Associació.