29è Mercat de Música Viva de Vic

L'MVLAB ES TRASLLADA A L'ATLÀNTIDA

L’MVLAB, que engloba les activitats i showcases adreçats als professionals de la indústria musical, es trasllada a l’Atlàntida. D’aquesta manera, aquest emblemàtic edifici serà el punt de reunió professional del MMVV, on es duran a terme les conferències, speed meetings, taules de treball, presentacions i concerts. També hi haurà una àrea expositiva destinada, principalment, a institucions.

A banda d’aquest canvi d’ubicació, l’edició d’aquest any també incorpora altres novetats com l’avançament de l’activitat professional, que començarà un dia abans, dimecres, i finalitzarà dissabte al matí; el lloguer de taules professionals per hores; les càpsules o conferencies de curta durada i l’avançament de l’horari d’inici dels concerts.

Tots aquests canvis tenen per objectiu facilitar el networking entre empreses, artistes i programadors.

 • Àrea Institucional: Al vestíbul principal de l’entrada a L’Atlàntida s’hi ubicaran estands amb la presència de les institucions, associacions i organismes del sector.
   
 • Àrea de Networking: Al vestíbul del teatre Ramon Montanyà s’hi duran a terme sessions de treball on les empreses poden llogar una taula amb un rètol identificatiu i connexió elèctrica. Les taules es lloguen per franges horàries. Més informació.
   
 • Àrea d’speed meetings: Al vestíbul de l’auditori Joaquim Maideu s’hi duran a terme 4 sessions d’speed meetings. Més endavant podreu consultar els professionals que participaran en aquestes sessions i fer la vostra petició de reunió.
   
 • Aula MV: La Sala Joan Anglada acollirà les càpsules i presentacions d'empreses i institucions.
   
 • Pati interior: És un espai polivalent on hi haurà presentacions d'empreses i/o institucions i un bon lloc per treballar.

 

Pròximament