ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

COM ASSISTIR AL MMVV?

30è Mercat de Música Viva de Vic

- Com a públic:

Hi ha dos tipus d’escenaris: els que estan a l’aire lliure i són d’accés gratuït i els que estan en recintes tancats i per accedir-hi s’ha de comprar una entrada. A l’apartat Localitzacions del menú principal trobareu informació sobre cada escenari. La venta d’entrades anticipada s’activa l’1 de juliol a l’apartat Entrades que trobareu al menú principal. Les entrades també es poden adquirir el mateix dia de l’actuació a la taquilla del recinte on estigui programada.

- Com a professional:

L’acreditació professional dóna entrada al recinte firal, on hi ha una àrea d’estands, diverses sales que acullen jornades professionals i dos escenaris showcase on es fan actuacions de 25 minuts. També permet l’accés a tots els concerts programats. Per adquirir una acreditació o contractar un estand heu d’entrar a l’apartat Àrea Professional de la pàgina principal. Allà hi trobareu tota la informació.

- Com a mitjà de comunicació:

Per acreditar-vos com a mitjà de comunicació, heu d’entrar a l’apartat Àrea Professional que trobareu a la pàgina principal i, un cop allà, seguir els passos indicats.

Comparteix aquesta pàgina...
MÚSICS AL CARRER
Les inscripcions s'obriran al mes de juny
ESTUDI D’IMPACTE ECONÒMIC DEL MMVV

Descarrega l’informe en format pdf: 2012 / 2013 / 2014 / 2015

-->